Totaal renovatie

Een totaalrenovatie van een bestaande lift? Een koud kunstje voor onze ervaren vakmensen. Wij maken er opnieuw een systeem van als nieuw. 

Heeft jouw lift nood aan een totaal renovatie?

Zit je met een verouderd liftsysteem dat aan renovatie toe is? Wij bekijken als je wil graag de mogelijkheden van een totaalrenovatie. Soms kun je overigens niet anders en is een totaalrenovatie de enige optie om veilig de lift te gebruiken. 

Wij renoveren je oude lift en plaatsen er een nieuwe voor in de plaats. Zo zit je weer voor jaren goed en geniet je van een vlot functionerende lift met garantie. 

Minimale hinder tijdens de werkzaamheden

Maatwerk met garantie

Alle merken mogelijk

Geschoolde techniekers

Heb je vragen?

Zit je nog met vragen over onze nieuwe liftsystemen? Contacteer ons, we bezorgen je snel de nodige antwoorden of een offerte op maat. 

Onze liften

Bij Cosmolift zijn we gespecialiseerd in de montage en professionele opvolging van liften in zowel residentiële- als kantoorgebouwen. Samen met onze gecertificeerde medewerkers zorgen we voor een veilige installatie van jouw lift.

Cosmolift C3000/3000+

Stijlvol, energiezuinig en flexibel

Design en maatwerk worden gecombineerd in deze lift perfect voor elk gebouw. Je kiest uit verschillende stijlen, kleuren en opties, zodat deze perfect matchen bij je gebouw en gebruik. De lift beschikt over de laatste nieuwe technologieën voor nog meer comfort en een geruisloze werking. 

Geniet van een lift van topniveau, duurzaam en met oog voor ecologische prestaties. Een lift die de nodige architecturale vrijheid biedt: minder ruimte, meer mogelijkheden. Een lift die helemaal op maat valt samen te stellen en een verstandige keuze voor jaren.