Nieuwbouw

Een compleet nieuwe liftinstallatie? Wij zorgen voor een piekfijne installatie en een kwalitatieve lift zonder zorgen. 

Wij plaatsen een volledig nieuwe lift

Een nieuwbouw? Wij plaatsen een gloednieuwe liftinstallatie op maat. Wij werken met kwalitatieve liften die jarenlang meegaan en amper onderhoud vergen. Een betrouwbare en duurzame lift boordevol moderne technologie. 

Snelle en vakkundige installatie

Hoge klantentevredenheid

Onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding

Stille liften met een lange levensduur

Heb je vragen?

Zit je nog met vragen over onze nieuwe liftsystemen? Contacteer ons, we bezorgen je snel de nodige antwoorden of een offerte op maat. 

Onze liften

Bij Cosmolift zijn we gespecialiseerd in de montage en professionele opvolging van liften in zowel residentiële- als kantoorgebouwen. Samen met onze gecertificeerde medewerkers zorgen we voor een veilige installatie van jouw lift.

Cosmolift C1000

Compact, betrouwbaar en stijlvol

Met de C1000 kun je alle kanten uit. Een veilige lift, stijlvol en sterk. Een lift die makkelijk te monteren valt, ontworpen om stil en comfortabel te functioneren. Een smaakvolle lift waarbij verschillende opties en afwerkingen mogelijk zijn. 

De C1000 is modulair en valt volkomen op maat samen te stellen. Een lift perfect op maat van lage en middelhoge residentiële gebouwen. De aandrijftechnologie mag dan innovatief zijn, deze lift is eenvoudig in gebruik en staat voor degelijkheid en duurzaamheid. 

Cosmolift C3000/3000+

Stijlvol, energiezuinig en flexibel

Design en maatwerk worden gecombineerd in deze lift perfect voor elk gebouw. Je kiest uit verschillende stijlen, kleuren en opties, zodat deze perfect matchen bij je gebouw en gebruik. De lift beschikt over de laatste nieuwe technologieën voor nog meer comfort en een geruisloze werking. 

Geniet van een lift van topniveau, duurzaam en met oog voor ecologische prestaties. Een lift die de nodige architecturale vrijheid biedt: minder ruimte, meer mogelijkheden. Een lift die helemaal op maat valt samen te stellen en een verstandige keuze voor jaren.