Over ons

Cosmolift? Dat is een gezonde Belgische KMO actief in de installatie en het onderhoud van liften en onderdeel van de grote internationale Zwitserse groep Schindler.

Installaties en het onderhoud van liften

Je mag dus rekenen op een lokale en klantvriendelijke aanpak, terwijl je ook geniet van de kracht van een wereldwijde speler. Het beste van beide werelden. 

Persoonlijke aanpak op maat
Snelle interventies en transparante onderhoudscontracten
Onklopbare service en correcte prijszetting
Ondersteuning van een internationale groep
Het oplossingsgericht meedenken
Vakkundigheid
Zelf de troeven ervaren?
aantal liften die onderhouden worden
+ 0
"24/7 zijn we bereikbaar bij liftproblemen en we zorgen steeds voor een snelle en doortastende oplossing." - Cosmolift

Onze geschiedenis

Sinds 1964 zijn we thuis in liften en bieden we onze klanten een brede waaier aan mogelijkheden aan. Steeds op maat en gebaseerd op de wensen van de klant. Van het leveren en plaatsen van nieuwe liftinstallaties voor nieuwbouw en vernieuwbouw tot revisies van bestaande liften, onderhoud en meer. Onze ervaren techniekers staan steeds tot jouw dienst. Meer dan 80 medewerkers staan voor je klaar.

Reken verder op een flexibele, betrouwbare onderhouds- en storingsdienst waar je op kunt rekenen. 

Wij zijn ISO 9001-2015 gecertificeerd

Bij Cosmolift staat een kwalitatieve dienstverlening centraal. We beschikken over de NEN en ISO 9001-certificering. Zo worden we twee keer per jaar doorgelicht op zowel in- als externe klantgerichte bedrijfsprocessen. Door dit certificaat ben je zeker van een kwalitatieve dienstverlening en materialen. Verder zorgt een modern kwaliteitsmanagementsysteem voor de voortdurende verbetering van onze procedures. We doen er alles aan het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. De onderhoudsnorm NEN 13015 is integraal opgenomen in ons ISO-systeem en wordt bij in- en externe audits ook beoordeeld. 

Jouw lift is bij ons betrouwbare handen! 

Wens je meer te weten over onze werking?

Contacteer ons via de onderstaande contactgegevens of vul het formulier in. Wens je graag een offerte op maat voor de installatie van een nieuwe lift, onderhoud of herstelling? Wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Ik wens gecontacteerd te worden door Cosmolift. Ik weet dat mijn persoonsgegevens zullen worden behandeld in overeenstemming met het Privacy beleid van Cosmolift, te vinden onderaan deze pagina.