Uw lift. Ons vak.

Nederlands | Français

cosmolift_logo

Over
Cosmolift

Cosmolift profileert zich als een dynamisch installatie- en onderhoudsbedrijf binnen de liftensector.

Met meer dan 50 jaar ervaring biedt Cosmolift een breed pakket van mogelijkheden aan. In 1988 werd Cosmolift overgenomen door de Zwitserse multinational Schindler, maar is actief onder zijn eigen naam.

We leveren en plaatsen nieuwe liftinstallaties voor nieuwbouw en vernieuwbouw. Eveneens staan we in voor transformaties en renovaties van bestaande liftinstallaties.

Eén van de sterke troeven van Cosmolift is de goed gestructureerde en betrouwbare onderhouds- en ontstoringsdienst, welke permanent ten dienste staan van onze talrijke klanten.

ISO 9001-2008 certificering.
Cosmolift streeft naar het continue verbeteren van het kwaliteitsniveau. De NEN EN ISO 9001-certificering houdt in dat de organisatie twee keer per jaar wordt getoetst op zowel de ISO 9001– 2008-kenmerken als op in- en externe klantgerichte bedrijfsprocessen. De kwaliteit is intern meetbaar aan de doorlooptijd van projecten. Gebruik van de beste kwaliteit materialen en optimale afstemming van werkzaamheden borgen een vloeiend productieproces. Verder zorgt een modern kwaliteitmanagementsysteem voor continue verbetering van de procedures. De onderhoudsnorm NEN 13015 is integraal opgenomen in het ISO-systeem van Cosmolift en wordt bij de in- en externe audits ook beoordeeld.

iso_label

© Cosmolift 2016 | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid